Planlegg hagesesongen 2020 med vår GRATIS hagekalender. Klikk her og få kalenderen tilsendt på mail.

VELKOMMEN!

Velkommen inn i vår verden. En verden som består av hage, fotografering, nettbutikk, blogging, skriving av avisartikler, og mye annet. Er det noe du lurer på og som du ikke får besvart nedover på siden, er det bare å ta kontakt med oss. Klikk på knappen under og send oss en e-post. 

KONTAKT OSS

Hanne og Erling Slyngstad-Hægeland

I tillegg til å grave i egen hage og fordype seg i det hun kommer over av hagefaglige kilder, har Hanne to års erfaring fra Randesund Hagesenter. Erling har 30 års fartstid som fotojournalist, hvorav 15 år i Dagbladet. Sammen driver vi nettbutikken ”Fruen fra Haven” og onlinekursene som går under navnet ”Hobbygartnerskolen”. Og som et fundament i alt vi gjør ligger de gode bildene. Bilder signert "Haven Foto". Eller Erling, som han også heter.


Fruen fra Haven; nettbutikk, blogg og hagekurs

Nettbutikk

Hanne er glad i blomster. Hele året. Bugnende buketter og frodige, ugressfrie blomsterbed. Ideen bak nettbutikken "Fruen fra Haven" kom da Hanne ikke fikk tak i det blomsterbinderiutstyret hun visste fantes der ute. I tillegg ønsket hun tilgang til solide redskaper. Redskaper som ikke bare tåler en trøkk, men som også løser oppgavene på eksemplariske måter. Som for eksempel Dewits lukefinger. Et must i enhver redskapsbod, etter Hannes skjønn.

GÅ TIL NETTBUTIKKEN

Blogg

Alle hager er unike. Så er også de drømmene hver enkelt av oss har om hagene våre. Men oppgavene som utføres i dem er like. For plantene vet ikke hvilken hage de står i. Derfor har vår blogg mer fokus på oppgaver og hagetips, enn bilder av oss og vår hage. 

GÅ TIL BLOGGEN

Haven Foto; nærings-fotografering, private oppdrag, scanning og bildebehandling

30 års fartstid som pressefotograf

Med 30 års fartstid som pressefotograf, har Erling dekket et bredt spekter hendelser. Fra dagsaktuelle nyheter til kultur, reportasjer og idrett. Spesielt fotball, der han har dekket tippeliga-kamper i en årrekke. Han er i dag fast fotograf for SPENN, medlemsmagasinet til Næringsforeningen i Kristiansand.

En ekte dyrevenn

Erling er en ekte dyrevenn. Med spesielt forkjærlighet for all slags kattedyr. Hunder har etterhvert fått både innpass og fast plass, og fotografering av både egne og andres dyr er blitt en del av hverdagen. Som her, da vår langhårede katt hadde vært hos "fastlegen" og fått vårens løveklipp, og blinkskuddet tas i det hun søvning gjesper mens hun sitter og nyter vårsolen. Uten en pels full av luggende floker.  

Scanning og bildebehandling

Er du født i forrige århundre kjenner du godt til papirbildene. For det fantes ikke noe annet. I våre dager er papirbildene nærmest en saga blott, men vi er mange som har både barndom og ungdomstid på gulnet fotopapir, i skuffer og skap. Erling kan hjelpe deg, ikke bare med scanningen, men også behandling av bildene sånn at de får et nytt, digitalt liv. 

Familiefotografering

Er du lei av arrangerte studiobilder? Ta med en fotograf på stranden, i skogen, eller rundt stuebordet når dere gjør noe gøy sammen. Forevige øyeblikkene når dere er mer opptatte av hverandre enn av kameraet. Enten det er når minstemann bryter ut i latterkrampe fordi far nettopp har sagt noe morsomt. Eller når guttungen får til et skikkelig spark på fotballen, tenåringsdatteren tar splitthopp på trampolinen, eller den nybakte verdensborgeren opplever sin første blomstereng.

Trenger du fotograf?

Liker du de bildene du ser på en av våre sider? Og er på utkikk etter en fotograf i Kristiansands-området? Klikk på knappen under og send oss en mail. Vi ser frem til å høre fra deg!